top of page

Vriendinnendag dinsdag 3-9-2024

Het organisatie duo Hetty en Mirjam kunnen terugkijken naar een heel gezellige vriendinnendag op de Tongelreep.

In totaal deden er 60 vriendinnen mee aan deze greensome Stableford wedstrijd.


De uitslag werd:


1 Desirée Driessen Brigitte Gessner score van team 13 was 39


2 Lia van Zandvoort-Houbraken

Karin van Schijndel score van team 12 was 39


3 Ineke Dankers

Mieke Bos-van Gerven score van team 4 was 38


VRIENDINNENDAG DINSDAG 3 SEPTEMBER 2024

 

De avond daarvoor…..

De zoveelste fikse bui trekt over Zuid Eindhoven en over ons clubhuis.

Alsof we al niet genoeg overlast hebben gehad van al het water, ontstaat er bij ons een stroomstoring. Die moet verholpen worden en liefst zo snel mogelijk! Morgen komen er bijna 70 dames naar de vriendinnendag! Een hotline ontstaat o.a. tussen bestuur, Luc Ruijs en Hans en Thiery. Alle mogelijke scenario’s worden besproken (hoe lang kan de diepvries zonder stroom, moeten we al een aggregaat huren, zullen we de diepvries leeghalen en bij Oranje Rood en FC Eindhoven informeren of we daar de spullen in de diepvries mogen leggen)

En de uurtjes tikken maar door, terwijl er nog steeds geen duidelijkheid is waar de storing is ontstaan.

Hans en Thiery zitten  in het donker in het clubhuis tot ruim na twaalven bij een eenzaam kaarsje….in de hoop dat er een monteur komt, die licht in de duisternis kan gaan brengen.

 

 

Omdat er ruim na middernacht nog steeds geen duidelijkheid is. moeten we Hetty Vissers, organisator van deze vriendinnendag gaan informeren over deze situatie. Hetty en ik wensen elkaar toch maar een goede nachtrust toe en spreken af elkaar morgenvroeg meteen te bellen.

De ochtend van de vriendinnendag……..

Er is ondertussen bekend dat er een kabelbreuk is ergens bij de ijsbaan en dat dit nog dagen kan gaan duren.

In alle vroegte is Ton van de Velden (onze “stroom”vrijwilliger) vanuit Zeeland vertrokken om ter plekke actie te kunnen ondernemen.

Door een slimme stroomomleiding krijgen Hans en Thiery de koffiepot aan de praat en kunnen de vriendinnen om 11.00 uur welkom worden geheten, mèt warme koffie en iets lekkers.

Als wij allemaal de baan in gaan, begint kok Hans alvast, in de schemer, met de voorbereidingen voor het diner die avond (frietjes snijden b.v. )

In de loop van de dag, tijdens de wedstrijd, wordt er een aggregaat geplaatst en kunnen we opgelucht ademhalen. (ik weet dat het niet mag, maar ik heb toch regelmatig m’n apps gecheckt tijdens het golfen hoe de stand van zaken was)

Compliment aan Hole19 dat de deelnemers weinig last hebben ondervonden van de (toch wel) stress achter de schermen!

 

Niet echt een lekkere start dus van de wedstrijd voor vriendin Brigitte Gessner en mij, zou je denken. We speelden in een flight met  Marjan van der Horst en Anneke van der Velden. We hadden gemist in het welkomstwoord van Hetty  dat we, vanwege de wateroverlast, de ballen niet vanuit de bunkers hoefden te slaan. Hebben wij dus toch gedaan. En dan toch nog een mooi resultaat!

Dank aan onze flightgenoten voor een hele gezellige middag!

Aansluitend aan de wedstrijd was er een modeshow, met kleding van Beau & I Fashion, de winkel van Irene Ilbrink. Mooie collectie voor het komende najaar, geshowd door een aantal dames van onze eigen golfclub! Een bezoekje aan haar winkel waard!

 

Lekker buiten geborreld en gegeten! De temperatuur was heerlijk en de stemming was prima!

Hetty en de dames die jou geholpen hebben, dank voor deze fijne dag.

 

Désirée Driessen

 

 

 

 


De mannequins van de modeshow






229 weergaven

Comments


bottom of page